Kåre Quist skilt efter 12 års ægteskab

Danmarks mest populære mandlige tv-vært, Kåre Quist, bliver boende i sin 10 millioner kroner dyre Vedbæk-villa, mens han deles om sønnen, Carl, med sin eks-kone.

- Nu handler alt om, at vi tre lander godt i vores nye liv. Sammen og hver for sig. Alt fokus er på vores dreng, siger Kåre Quist om sin skilsmisse fra Tine Røding. Foto: Niels Henrik Dam, Ritzau Scanpix

Det 12 år gamle ægteskab mellem Danmarks mest populære TV-vært, Kåre Quist og hans hustru, journalisten Tine Røgind, er uigenkaldelig slut. Det skriver DR-værten selv i et opslag på Instagram.

‘Nogle gange slår livet et gevaldigt sving. Efter 12 år sammen er Tine og jeg gået hvert til sit. Eller rettere. Vi er gået fra at være gift, til nu at være hinandens bedste venner. Sådan er det. Og sådan vil det altid være,’ skriver han i opslaget, der fortsætter:

‘Vi har verdens dejligste dreng sammen. Og vil derfor altid være forbundet. Den slags sker, selv i de bedste familier, var jeg lige ved at sige. Nu handler alt om, at vi tre lander godt i vores nye liv. Sammen og hver for sig. Alt fokus er på vores dreng,’ skriver han i opslaget og slutter med at slå fast, at de ikke har yderligere kommentarer til skilsmissen.

Friede i Venedig

Sådan røbede Kåre Quist selv skilsmissen på sin Instagram-profil.

Sammen har parret sønnen, Carl, der er ni år gammel. Kåre og Tine Røgind mødtes helt tilbage i 2007, da begge arbejdede på Ekstra Bladet. Det tog flere år før Kåre kom ned på knæ og friede til Tine på en ferie i Venedig, og det helt store kirkebryllup blev holdt i 2013 – året før sønnen kom til verden.

Kåre Quist har utallige gange fortalt i Billed-Bladet om sit lykkelige familieliv med Tine og sønnen Carl, samtidig med at han år efter år blev kåret som årets mest populære mandlige TV-vært også i Billed-Bladet.

Købte hustruen ud

I følge SE og HØR så bliver Kåre Quist boende i parrets hus i Vedbæk, som han sammen med eks-hustruen købte i 2019 for hele 10,4 millioner kroner. Eks-hustruen Tine Røgind har derimod netop købt en bolig forholdsvis tæt derpå, nemlig fem kilometer derfra i Hørsholm.

Tine Røginds har investeret hele 6,9 millioner kroner i en 237 kvardratmeter stor bolig med hele seks værelser. Så noget kan tyde på, som SE og HØR skiver, at Kåre Quist har købt sin eks-hustru ud af huset af Vedbæk.

Parret har ikke fortalt hvordan de vil dele familiens nye Sankt bernhardshund, Luna, mellem sig.

Kåre Quist arbejder i dag hos DR, hvor han er nyhedsvært. I weekenden kunne han også opleves i spidsen for DR’s dækning af festlighederne, da dronning Margrethe fejrede 50 år på tronen, og kong Charles samtidig blev konge af Storbritannien.

Kåre Quist har tidligere været gift med journalisten Karin Pallisgaard.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 22. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 22. september 2022 kl. 9:01

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og