Thomas Eje kaster håndklædet i ringen

Thomas og Katherine Eje magter ikke mere at vedligeholde deres 700 kvm store hus, Harsbæksgaard, på Sydals.

Thomas Eje forsøger nu for anden gang at sælge sit kæmpestore hus på Als. Foto Scanpix Ritzau.

Thomas og Katherine Eje fortæller selv på deres Facebook-profil, at de ikke magter deres hus mere, og det derfor er sat til salg.

65-årige Thomas Eje har måttet sande det samme som mange andre seniorer har måttet; nemlig at kræfterne ofte ikke strækker lige så godt i senior-alderen, som de gør i en yngre alder.

Derfor har den kendte komikeren og kunstner kastet håndklæder i ringen og indrømmer, at han og hustruen ikke længere magter at vedligeholdelsen på den store, tidligere landbrugsejendom på Sydals, og derfor har sat den til sag.

Kulturhuset er sat til salg for 3,5 millioner kroner, og i Jyske Vestkysten fortæller parret, at de simpelthen ikke magter huset mere.

-Der er for meget ude og inde, som skal vedligeholdes, og vi er ikke 25 år mere, siger Thomas Eje og hustruen Katherine Scrivens Eje til avisen.

Parret, der i dag er 65 og 58 år, flyttede ind på den nedlagte landbrugsejendom i 2008 og har siden ombygget ejendommen til et 700 kvadratmeter stort kunstgalleri og tilhørende koncertsal. Udenfor og omkring huset er der også en 9.000 kvm. stor grund.

Til salg på Facebook

På parrets Facebook-profil, skriver de selv:

– Det er efter megen overvejelse og med en tåre i øjet, at vi har besluttet os for at sælge vores elskede Harbæksgaard for at flytte til noget mindre.

Parret har í foråret 2020 haft ejendommen til salg for 4,6 millioner kroner, men fik den ikke solgt, blandt andet på grund af corona-epidemien og nedlukningen. Og i dag ved Thomas Eje godt, at ejendommen slet ikke kan sælges i det niveau mere.

Parret håber nu at sælge ejendommen med galleri og koncertsal for cirka 3,5 millioner kroner, og at han og hustruen kan finde noget mindre at bo i i det sønderjyske.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 8. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 8. september 2022 kl. 10:13

Se, hvad vi ellers skriver om:

og