Bubbers bryllupslykke ødelagt: Døtrene kom ikke

Bubbers to voksne døtre slog hånden af ham efter han blev skilt fra deres mor efter 30 års ægteskab. Så det var ikke et chok, men en smerte for ham, at døtrene ikke deltog i hans bryllup i weekenden. Se billeder af brudeparret i artiklen.

Bubber er lykkelig med sin nye kæreste, Signe, som han har sønnen Alfred med. Nu er parret også blevet gift. Foto: Peter Hauerback/Ritzau Scanpix.

Det trak overskrifter, da 57-årige Bubber blev kærester med Signe Rossing, som var en ven af ham og ekskonen. Signe Rossing havde endda været barnepige for nogle af de nu voksne børn Bubber havde sammen med sin eks-kone.

Men nu har Bubber giftet sig med sin nye kærlighed, og han fortryder intet. Heller ikke selv om det har kostet ham forbindelsen med sine to af sine voksne børn, Sofia og Laura.

Gift i weekenden

Kærligheden er netop blevet forseglet i weekenden mellem tv-værten Bubber og hans forlovede, Signe Rossing.

Parret blev gift lørdag eftermiddag i Garnisonskirken i København.

Blandt bryllupsgæsterne er politiker Lars Løkke Rasmussen og fru Sólrun, filminstruktør Tomas Villum Jensen og sangerinde Julie Berthelsen.

To personer var dog ikke at finde til brylluppet: Bubbers to voksne døtre, der har slået hånden af ham efter han blev skilt fra deres mor, Christian “Ibsen” Meyer efter næste 30 års ægteskab.

Bubbers forlover var hans egen bror. Foto: Julie Berthelsen/ Instagram.

Gør ondt i min sjæl

– Det gør ondt i min sjæl. Det er så privat og smertefuldt og kedeligt. Men det er en realitet, sagde han til B.T.

Over for Ekstra Bladet var tonen knap så forsonende fra Bubbers ældste datter, Sofia.

– Vi har hverken set eller hørt skyggen af en invitation. Men når det er sagt, ville jeg aldrig deltage, skrev hun i en sms til avisen.

Bruden blev ført til alters af sin far og sine fire sønner, hvoraf den yngste, Alfred, også er søn af Bubber. Foto: Julie Berthelsen, Instagram.

Var sin hustru utro

Det trak mange overskrifter, da Bubber i 2019 annoncerede, at han skulle være far igen. Men ikke med sin daværende hustru gennem næsten 30 år, Christina Nørby Ibsen, men med Signe Rossing, som havde været ven af familien og deres barnepige i mange år.

Bubber understregede efterfølgende, at han ikke fortrød noget, selv om han beskrev tiden som to års massiv modvind.

Ordene faldt, da han modtog prisen for at være Årets Optimist i maj 2022.

– Det vigtigste i den her verden er kærlighed, og hvis man ikke hele tiden skal mærke den og søge den, så ved jeg ikke, hvad man skal søge her i verden, sagde Bubber på scenen ifølge Her & Nu.

Friede juleaften

Efter to års forhold faldt Bubber på knæ for sin Signe juleaften 2021.

Ifølge den 57-årige tv-vært, der er kendt fra “Bubbers badekar”, “Snurre Snups Søndagsklub” og “Verden ifølge Bubber”, var frieriet spontant.

– Nogle frierier er jo planlagt ned til mindste detalje med en bestemt dag og en ring, der er bagt i et flutes og den slags. Det er også fint. Mit frieri var bare helt spontant, sagde han til Her og Nu.

I 2020 kom Bubber og Signe Rossings søn, Alfred, til verden, kort efter at han også var blevet morfar.

Bubber har foruden de to døtre, også en søn med sin eks-kone. Han deltog i sin fars bryllup, ligesom Signe Rossing tre børn også gjorde.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 5. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 6. september 2022 kl. 8:11

Se, hvad vi ellers skriver om:

og