Vind bogen: Det ellevte manuskript

En historie om familiehemmeligheder og bedrag, om identitetstyveri og svindel, og om hvordan litteratur kan være livsfarlig. Bogstaveligt talt.

Hanne Wilhelmsen, der for længst er pensioneret fra politiet, har levet i indre eksil i sin lejlighed i en årrække. Da pandemien skyller ind over verden, og Norge lukkes ned, kan hun endelig indtage sin mennesketomme by igen. Politiefterforsker Henrik Holme arbejder med et drab, som ingen interesserer sig særligt for, og han må ty til sin gamle mentor, Hanne Wilhelmsen.

På Norges største forlag har den unge redaktør Ebba Braut kun været ansat i fire dage, da pandemien rammer. Hun bliver sat til at jagte et værdifuldt, forsvundet manuskript af en af forlagets bedst sælgende forfattere, og også Ebba må trænge sig på hos Wilhelmsen, der netop har afleveret manuskriptet til sin første kriminalroman.

’Det ellevte manuskript’ er 8. bog i serien om Hanne Wilhelmsen.

Om forfatteren

Anne Holt (født 1958) er vokset op i Larvik i Norge. Hun er uddannet jurist og er tidligere justitsminister og har arbejdet som politianklager. Desuden har hun arbejdet som journalist og tv-vært.

Anne Holts bøger er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over, og hun er en af kun tre skandinaviske forfattere, der har modtaget den prestigefulde amerikanske pris The Edgar Award. Flere af hendes bøger er filmatiseret til både biograf og tv.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu SeniorNews læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle SeniorNews læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen udkommer på forlaget Modtryk 30. august 2022. Vejledende pris er 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og SeniorNews udlodder sammen to eksemplarer af bogen. D

God fornøjelse.

Vinderne er Knud Sørensen, Hasselager og Erik Friis, Roskilde.

Først publiceret: 27. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 5. september 2022 kl. 8:27