Matador-stjernes barnebarn vil i Folketinget

Barnebarnet Emma er sikker på, at hendes berømte farfar, Holger Juul Hansen, stemte konservativ.

Holger Juul Hansens barnebarn, Emma, stiller nu op til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Foto: DR

Holger Juul Hansen sagde det aldrig, men hans barnebarn, Emma Juul Hansen, er sikker på, at hendes berømte farfar stemte konservativt.

Valgplakaterne ligger allerede i stabler hjemme hos Emma Juul Hansen. Foto: Privat.

-Mine partifæller (i Det Konservative Folkeparti, red.) har tit spurgt, hvordan min farfar var “i virkeligheden”, og til det kan jeg roligt svare, at jeg tror, at han var konservativ, siger 22-årige Emma Juul Hansen til Billed-Bladet. 

Årsagen til snakken med Holger Juul Hansens barnebarn skyldes, at Emma Juul Hansen stiller op til Folketinget for Det Konservative Folkeparti i Nordsjælland, når der – måske – lige om lidt bliver udskrevet valg. Så sikker på, at valget er lige om hjørnet, er Emme Juul Hansen, at hun allerede har investeret mange tusinde kroner i både valgplakater og pjecer.

Boede hos sin farfar

Emma Juul Hansen boede hos sin farmor og farfar, Inge og Holger Juul Hansen, i flere måneder, da hun var barn, fordi hendes forældre blev skilt, og hun forsatte med at have et tæt forhold til begge sine bedsteforældre i årene efter. Holger Juul Hansen døde i marts 2013, og hans enke, tidligere balletdanser, Inge Juul Hansen, bor stadig i den lejlighed hun delte med sin mand i Skuespillerforeningens Hus på Bispebjerg – lige overfor Bispebjerg Kirkegård, hvor Holger Juul Hansen ligger begravet.

I dag læser Emma Juul Hansen erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School (CBS), og er formand for Furesø Konservativ Ungdom. Og så røber hun, at hun tog en snak med den hun savner allermest, sin farfar på kirkegården, før hun besluttede sig for at stille op som folketingskandidat.

Tryk på billedet nedenfor og klik hen til sidste billede på Emmas Instagram profil, hvor du kan se hende lægge blomster på sin berømte farfars grav på Bispebjerg Kirkegård:

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 22. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 22. august 2022 kl. 13:23

Se, hvad vi ellers skriver om:

og