Michael Falch flygtet til udlandet med kæresten

Malurt-sangerens thailandske kæreste var truet af hjemsendelsen, og derfor er 65-årige Michael Falch og hans 20 år yngre Ginnalee flygtet fra de danske myndigheder til Flensborg i Tyskland.

Michael Falch er rejst fra Danmark, fordi han ikke vil undvære sin thailandske kæreste. Foto: Per Lange, Ritzau Scanpix

Den populære sanger Michael Falch har droppet sin lejlighed på Frederiksberg i Danmark og er flyttet til Tyskland i al hemmelighed. Det har han gjort, fordi han ikke vil skilles fra sin thailandske kærlighed, Ginnalee. Sammen har parret nu bosat sig i Flensborg, og når Malut-sangeren kommer til sine koncerter og foredrag i Danmark sker det derfor nu i en bil på tyske nummerplader.

Det er formiddagsavisen B.T., der har kigget i cpr-registret og set, at den 65-årige Michael Falch er flyttet fra Danmark.

Flugt fra myndighederne

“Min flytning over grænsen til Flensborg sker udelukkende for at værne om min relation til den asiatiske kvinde, jeg berettede om i min seneste bog ‘Over stregen'”, siger han til B.T.

I linket nederst kan du læse mere om Michael Falchs bog og hans nye kærlighed, Ginnalee.

Michael Falch og Ginnalee var i en tid under corona-nedlukningen bange for, at de danske myndigheder ville sende Ginnalee hjem til Thailand. Og derfor kan flytningen til Flensborg tyde på, at det handler om en regulær flugt fra de danske myndigheder.

Flytningen er ikke noget, som den kendte forsanger i Malurt selv har fortalt om, men det er sket i al stilhed.

20 års aldersforskel

I sin bog fra 2021 skriver Michael Falch bl.a.: “Ginnalee ville blive udvist af Danmark med afrejse snarest og et forbud mod indrejse i to år”. Dog slutter bogen uden at fortælle hvordan forholde endte dengang for de to.

»Hvad var oddsene mon for, at en fattig asiatisk stuepige en dag skulle ende sammen med en dansk rocksanger? Der var meget stor forskel på os, også de over 20 år i alder, men kunne der alligevel være en større plan med os?« slutter bogen “Over Stregen” spørgende.

Men nu kender vi så svaret. Det endte med, at Michael Falch insisterer på at holde fast i sin kærlighed, og derfor har taget konsekvensen og er flyttet til Tyskland.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

 

Først publiceret: 19. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 19. august 2022 kl. 10:20

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og