Lisbet Dahl overraskede alle

Lisbet Dahl modtog hyldest på scenen søndag aften.

Foto: Henrik Petit

Lisbet Dahl overraskede alle i salen, da hun som afslutning på søndagens forestilling gik på scenen og fik en velfortjent hyldest af publikum og holdet på scenen.

Direktør Torben “Træsko” Pedersen sagde tak til Lisbet for hendes store betydning for Cirkusrevyen og sluttede i ren Cirkusrevy-tradition hyldesten af med visen “Så kender jeg mit Klampenborg”, hvor Lisbet og Torben sang for.

“Jeg er enormt glad for, at Lisbet i dag kunne komme på scenen og modtage publikums velfortjente hyldest. Vi er alle meget glade for at se Lisbet igen, og det var en stor fornøjelse at se publikums reaktion, da Lisbet overraskede alle i salen, så vi kunne sige tusind tak for 34 fantastiske sæsoner i teltet,” siger direktør Torben Pedersen.

Overraskende drejning

Lisbet Dahl blev ramt af coronavirus i foråret, hvorfor Cirkusrevyen måtte udskydes, men allerede få uger senere trak hun sig helt fra de skrå brædder på Dyrehavsbakken, fordi hun døjede med senfølger. Det skulle ellers havde været Dahls sidste forestilling nogensinde.

I sidste måned blev hendes planlagte hyldestdag i Cirkusrevyen så også aflyst.

“Den har vi slettet, fordi Lisbet ikke har været nok på, til at vi tør sælge den. Vi tør ikke annoncere det, hvis hun ikke kan klare det. Så sidder der 1.300 mennesker herude og siger: ‘Hvor er hun henne?’,” sagde revyens direktør, Torben ‘Træsko’ Pedersen til ugebladet Se og Hør.

Men sådan skulle det alligevel ikke være, da Lisbet Dahl søndag aften stod på scenen for at modtage sin meget fortjente hyldest som afslutning på utallige optrædener i teltet.

 

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 15. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. august 2022 kl. 11:22

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og