Ny sæson med familien Beha i det kolde nord

Mikkel Beha Erichsen og hans sønner har droppet båden og er i stedet gået hele vejen til Svalbard i kulde og sne. Det kan vi glæde os til at se på TV2.

Mikkel og hans lillebror Alfred får en snak i det kolde nord. Foto: privat.

Mikkel Midé Erichsen tog en selfie med is i skægget på vej til Svalbard. Foto: privat.

“Vi har været på Svalbard – båden blev hjemme, men vi tog kameraet med”, sådan skriver Emil Midé Erichsen på sin Instagram-profil og viser en masse flotte billeder af sig selv, sine brødre Theis og Alfred og ikke mindst sin berømte far, tv-journalisten Mikkel Beha Erichsen. Og på den måde røber han, at vi alle kan glæde os til en ny sæson af familien Erichsen på TV2.

Mændene i den eventyrlystne sejlerfamilie har nemlig lige været afsted til det allerkoldest nord. Målet var Svalbard, men denne gang uden skibene Wallenberg eller Havana, samt uden kærester og koner.

Familien med hustruen Marianne nåede også Svalbard i TV2-programmet “Kurs mod nord”, men denne gang har Mikkel Beha Erichsen og sønneren taget turen over land, på ski, med pulk og i telt. Det hele er blevet filmet og fotograferet til en række nye programmer, som bliver vist på TV2 i det nye år.

Vi har været offline

På Instagram skriver Emil også:

“Vi har gået på ski, trukket pulke, sovet i telt og fået et fantastisk og overvældende indblik i en iskold arktisk verden. Vi har virkelig været på udebane, og min grænse for hvad jeg i fremtiden vil kalde koldt, er blevet flyttet med mange grader. Jeg har haft tid til de tanker, der først opstår, når hjernen går på uendelig, og jeg stopper med at nynne den samme linje af en sang igen og igen. Og vi har været lykkeligt offline og har snakket om lette og dybe ting i stedet for at se på en skærm”.

“Den eneste skærm, vi har kigget på, er skærmen fra vores kameraer. For vi har filmet det hele 🙂 Nu skal jeg sammen med de dygtige folk samle det store tv-puslespil, og når vi er færdige, kan I alle se med på TV2. Jeg glæder mig til at vise og fortælle jer meget mere”, skriver Emil.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 2. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 2. august 2022 kl. 9:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

og