Se billederne: Dronningen holder fætter-kusine fest

Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og græske eks-dronning Anne-Marie har holdt ferie på Graasten Slot den sidste uges tid. Nu har de også samlet deres børn og børnebørn til en rigtig "fætter-kusine" fest i Sønderjylland. Foto: Keld Navntoft.

Dronning Margrethe har været på ferie på Graasten Slot den sidste uges tid sammen med sine to søstre, prinsesse Benedikte og eks-dronning Anne-Marie. Og nu gentager de igen traditionen med også at samle alle deres børn og svigerbørn på det smukke slot i Sønderjylland.

De mange børn og svigerbørn er strømmet til fra alle kanter af verdenen for at nyde et par dage med deres mange fætre og kusiner i de omgivelser, som de kender så godt. De har nemlig allesammen været på ferie hver sommer i deres barndom på Graasten Slot, når de besøgte deres elskede mormor, dronning Ingrid.

“Dronning Ingrid satte i sin levetid et stort præg på Graasten Slot, og i disse dage er den tidligere dronnings tre døtre og børnebørn med ægtefæller samlet på det sønderjyske slot til et “fætter-kusine”-træf.

Sammenkomsten er arrangeret af Hendes Majestæt Dronningen, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie, og således er næsten alle Frederik 9. og Dronning Ingrids børnebørn samlet netop nu i sommerferien”.

Her er den store flok i haven på Graasten Slot:

Fra venstre er det dronning Anne-Maries yngste søn, prins Philippos og hans nye hustru, milliardærdatteren prinsesse Nina, derefter er det hans søster, prinsessen og skuespilleren prinsesse Theodora og hendes forlovede gennem mange år, Matthew Kumar, prinessse Benediktes ældste datter, prinsesse Alexandra og danske grev Michael, hendes søster, rytteren prinsesse Nathalie, der ikke havde sin mand, Alexander Johannsmann med, prinsesse Benedikte, dronning Margrethe, (bagved) prins Nicolaos, der er der uden sin hustru, prinsesse Tatiana, eks-dronning Anne-Marie, hendes ældste datter, prinsesse Alexia og ægtemanden, spanske Carlos Montana Quintana, dronning Margrethes to sønner og svigerdøtre, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt prins Joachim og prinsesse Marie, og endelig det helt nygifte par, prinsesse Benediktes ældste søn, prins Gustav og prinsesse Carina.

Fotografen fangede de tre søstre i slottets lille handy golfbil på fotograferingen i haven:

Foto: Keld Navntoft

 

 

Endelig blev de tre søstre, Anne-Marie, Margrethe og Benedikte fotograferet sammen i haven også.

De tre søstre i haven sammen. Det er sjældent at man ser dronningens ben på denne måde, og det afslører hvorfor majestæten iblandt er blevet noget dårligere gående. Foto: Keld Navntoft.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 26. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 27. juli 2022 kl. 10:59

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og