Bog-konkurrence: Galgens bog

En rørende og på samme tid kuldegysende thriller om arv og miljø.

Eva overlever et drabsforsøg hjemme i sin egen stue. På gulvet ved siden af hende ligger en død mand, hun ikke kender, og i entreen sidder en skrækslagen otteårig pige.

Peter er en stille og knuget mand. Han hæver et stort beløb i kontanter og forsvinder sporløst. Halvandet år senere er der endelig livstegn fra ham – livstegn der leder til en kædereaktion af hændelser, som får grusomme konsekvenser for hans nærmeste – og ikke mindst for ham selv.

Lille-Chris vokser op i et mørkt og dysfunktionelt hjem, der er præget af en drukneulykke, som fandt sted lige efter hans fødsel. Han udvikler et usædvanligt forhold til liv og død og til andre mennesker. Men han lærer sig selv at opføre sig som alle andre, så han i fred og ro kan gøre det, han bedst kan lide: at slå ihjel.

Om forfatteren

Thomas Enger er født 1973 i Oslo, hvor han stadig bor. Han er, trods en klassisk barnedrøm om at blive professionel fodboldspiller, uddannet journalist og har i en årrække arbejdet på Nettavisen.

I 2010 debuterede Enger med ”Skindød”, den første, fritstående bog i serien om kriminalreporter Henning Juul, som vandt stor international anerkendelse. Ved siden af forfatterskabet skriver og spiller Thomas Enger musik.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu SeniorNews læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle SeniorNews læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Forlaget Modtryk 15. juni 2022, koster 300 kroner. Du kan købe bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og SeniorNews udlodder sammen 2 eksemplarer af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket 4. juli 2022.

God fornøjelse.

Først publiceret: 25. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret 14. juli 2022 kl. 8:41

Emner: