Gratis testamente: Sådan får du din vilje til allersidst

"Adjø" er en platform, hvor du kan skrive alle dine ønsker i forbindelse med din død, begravelse, arv og ikke mindst alle de praktisk ting, der opstår i den situation.

Vil du hjælpe dine efterladte, så sørg for at de ved hvordan du vil afsted herfra.

Vil du hellere have New Orleans jazz, når din kiste sænkes ned i jorden fremfor salmer? Skal din hund testamentes til naboen fremfor børnene?

Alt det kan du selv bestemme hurtigt, nemt og gratis på hjemmesiden og appen Adjø.

Det er dit liv, og derfor også din beslutning hvordan dit farvel skal være.

I stedet for testamente

Flere og flere har klare ønsker til hvordan de skal herfra en dag, og hvor man før skrev et udførligt testamente, så er der i dag mange, der har opdaget “Adjø” hjemmeside og app, hvor du kan sikre, at dit sidste farvel til familie og venner også bliver et godt farvel.

I hvert fald sådan et farvel, som du gerne vil have.

At skrive sine ønsker for det sidste farvel på sådan en platform eller app er en mere uformel måde at tage stilling til den sidste rejse, og samtidig en god måde at fortælle dine efterladte om dine ønsker, før livet er slut.

Både appen og online platformen er gratis, og det koster kun din tid at udfylde spørgeskemaet.

Det svære og det praktiske

Du skal selvfølgelig oplyse om du vil brændes eller begraves, hvilken kirke og kirkegård du foretrækker, men der er også mulighed for at fortælle, hvilken form for ceremoni og mindehøjtidelighed, annoncering, bedemand, transport og andet du ønsker, at dine efterladte skal arrangere, når du ikke er her mere.

Der er også et stort praktisk afsnit, hvor du kan fortælle om dine medlemskaber, forsikringer, boligforhold, økonomi, erhverv og kæledyr.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du også skriver ind hvilke person, der skal informeres om, at du har oprettet dig hos Adjø – uden at de ved, hvad du har skrevet – og endelig er der “Min Arv”, hvor du kan skrive fremtidsfuldmagter og børnetestamente samt tage arvetest.

Links til Adjø’s hjemmeside er HER. Dernæst kan du også downloade Adjø-app’en hos “App Store” eller “Google Play”.

Først publiceret: 22. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret 20. april 2023 kl. 9:36

Se, hvad vi ellers skriver om:

og