Videoopskrift: Ny version af tatar-maden

Kokken Bo Lindegaard vender den klassiske tatar på hovedet og skaber en sjov og ny version af den velkendte rugbrødsmad.

Kokken Bo Lindegaard vender den klassiske tatar på hovedet og skaber en sjov og ny version af den velkendte rugbrødsmad.

Lær at lave en nem og lækker klassisk dansk tatar perfekt til frokost. Bo Lindegaard vender den klassiske tatar på hovedet og skaber en sjov og ny version af den velkendte rugbrødsmad.

En rugbrødsmad med tatar slår sjældent fejl, men det skader nu aldrig at tænke i nye baner. I stedet for at servere tatarmaden på den klassiske måde foreslår Bo Lindegaard, at du gør maden mere interaktiv.

Ved at servere tataren i små beholdere sørger du for, at rugbrødet ikke står og bliver vådt, men det giver også dine gæster et overraskelsesmoment. De vil uden tvivl blive glade, når de får lov til at vende tataren på hovedet og se den gule æggeblomme flyde ud over råt kød, kapers, løg og brød. Peberrod og syltede agurker giver tatarmaden et skønt modspil til det rå kød, og så giver alle de skønne farver din rugbrødsmad et vidunderligt udtryk.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Læs mere om mad, sundhed og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 19. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 23. maj 2022 kl. 8:04

Se, hvad vi ellers skriver om: