Weekendvejret: Fra lørdag vender sol og tørvejr igen tilbage

Der er solskin på programmet i weekenden.

Generelt over hele landet bliver det faktisk godt vejr, spår Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

Fredag vil der komme en del byger, men allerede i weekenden stabiliserer vejret sig, og der kommer igen tørvejr og solskin på programmet.

Fredag:
Mest skyet med en del byger og temp. mellem 12 og 17 grader. Vinden tiltager og bliver jævn til hård fra sydvest og vest. Om aftenen begynder det at klare op og om natten bliver det tørt og mest klart vejr. Temp. ned mellem 8 og 11 grader og jævn til hård vind fra vest.

Lørdag:
Tørt med nogen eller en del sol. Temp. op mellem 13 og 18 grader, lidt køligere ved Vestkysten. Jævn til hård vind fra vest, som i løbet af dagen aftager i den sydvestlige del af landet. Om aftenen en del sol og om natten mest klart vejr. Temp. aftager til mellem mellem 5 og 10 grader og vinden aftager til svag til jævn fra vest og nordvest.

Søndag:
Tørt med nogen eller en del sol. Temp. op mellem 13 og 19 grader, og svag til jævn nordvestlig eller skiftende vind. Om aftenen en del sol og om natten tørt og klart med temp. ned mellem 2 og 7 grader. Vinden bliver Svag til jævn, efterhånden omkring nordøst.

Kilde: DMI

Læs mere om vejret, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 13. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. maj 2022 kl. 10:35

Se, hvad vi ellers skriver om: