Nyt kendis-par: Vejrværten og skuespilleren

TV2 vejrværten og modellen Sara Maria Franch-Mærkedahl og Klassefest-skuespilleren Nikolaj Kopernikus står frem som kærester efter mange års venskab.

Efter mange års venskab med Nikolaj Kopernikus, var der pludselig plads til kærligheden, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl. Foto: Lars E. Andreasen, Scanpix Ritzau

Hvis du synes, at vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl smiler ualmindeligt bredt på TV, når hun præsenterer vejret på TV2’s “Go’ Morgen Danmark”, så er det ikke helt mærkeligt.

Den 41-årige Sara Maria har nemlig fået en ny kæreste, og det er ingen ringere end skuespilleren Nikolaj Kopernikus, 54 år.

Nikolajs grundglæde

Nikolaj Kopernikus, der især er kendt for “Klassefesten”-filmene, var da også ved at revne af stolthed, da han kom med den smukke Sara Maria i hånden forleden til en filmpremiere.

-Jeg faldt for hans grundglæde og nysgerrighed først og fremmest. Hans glade og positive væsen, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl til SE og HØR.

Parret har kendt hinanden i en del år, og brugt hinanden som professionelle sparringspartnere, når de skulle beslutte sig for vigtige ting i deres liv. Blandt andet snakkede de sammen, da de begge var inviteret med i programmet “Over Atlanten”, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til SE og HØR.

-Det valgte jeg fra, fordi jeg havde noget andet arbejde. Dengang ringede jeg til Nicolaj og talte med ham om det, så på den måde har vi flere gange konfereret om arbejdsmæssige ting.

Plads til kærligheden

Men pludselig var der også plads til kærlighed foruden venskabet. Det skete simpelthen, fordi de begge var uden partner.

-Jeg tror bare, at den (kærligheden, red.) er opstået, fordi der var plads til, at den kunne opstå. Fordi ingen af os var i en relation, fortæller hun til SE og HØR.

Med det mener Sara Maria, at Nikolaj Kopernikus og hans samlever, Birgitte Næss-Schmidt, gik fra hinanden i efteråret 2020, mens Sara Maria har været i forskellige forhold efter sin skilsmisse fra sin mand, Bo Franch-Mærkedahl, i 2015.

Parret bor stadig hver for sig, selv om deres forhold har stået på et stykke tid. Det skyldes måske, at de tilsammen har fem børn, og sådan nogle rykker man jo ikke lige op med rode, skønt Sara Maria og Nikolaj kun bor fem minutters køretur fra hinanden.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 9. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. marts 2022 kl. 18:58

Se, hvad vi ellers skriver om: