Dyreværnets rørende video: Redder ukrainsk hund

Den irske setter var dødssyg, da han kom til Danmark sammen med sin ukrainske ejer. Se den rørende gensynsglæde, da de to mødtes igen hos Dyreværnet efter en måned.

Efter en måned med intensiv behandling kom endelig dagen, hvor Lucky blev genforenet med sin savnede ejer. Foto: Dyreværnet

Dyreværnet i Danmark er en af de organisationer, der har tilbudt at hjælpe ukrainske flygtninge med deres kæledyr, når de kommer til Danmark.

Et af de meget forkomne dyr, der kom til Danmark for en måned siden, var den irske setter, Lucky, der hver kunne hverken stå eller gå, da han ankom med sin ejer fra Ukraine

Tæt på at dø

Hunden svævede mellem liv og død, og Dyreværnets dyrlæger igangsatte akut behandling af ham. Efter mange undersøgelser stod det klart, at Lucky havde en sygdom, der angreb hans blodceller. Den type sygdom kan trigges af stress/chok – og kan formodentlig være affødt af krigen, hvor Lucky blandt andet gemte sig i kælderen på et hus, mens det blev bombet. Men efter en måned med intensiv behandling kom endelig dagen, hvor Lucky blev genforenet med sin savnede ejer.

Du kan se det rørende gensyn mellem Lucky og hans ukrainske ejer herunder.

Video: Dyreværnet.dk

Læs mere om dyr, mennesker og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 5. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. maj 2022 kl. 10:31

Se, hvad vi ellers skriver om: