Vind aktuel bog: “Tilflytterne”

Den velmenende Sarah og hendes familie flytter fra København til Arø. De har store ambitioner for livet på den idylliske lille ø. De vil dyrke grønsager og lave bæredygtigt landbrug, leve i pagt med naturen.

’Tilflytterne’, der er Pelle Møllers forfatterdebut, er en roman lige ind i tiden: med konflikter mellem generationer, mellem land og by, om drømme og bæredygtighed og om en natur, der hævner sig noget så grusomt.

Handlingen: Den velmenende Sarah og hendes familie flytter fra København til Arø. De har store ambitioner for livet på den idylliske lille ø. De vil dyrke grønsager og lave bæredygtigt landbrug, leve i pagt med naturen. Sarah og familien er ikke de første tilflyttere på Arø, og de lokale på øen er absolut ikke interesseret i at få deres gamle verden invaderet af frelste økotyper.

Anført af den lokale ø-konge Bent opstår der hurtigt konflikt mellem de to grupperinger. Og imens truer en gammel hemmelighed med at bryde frem af jorden. Noget er sket på den gård, hvor den lille familie er flyttet ind. Knivene forsvinder fra køkkenet, og den tunge træplade ned til den gamle gylletank flytter på sig. Samtidig er der noget i gære i naturen. Hvad der før stod i fuldt flor er nu pludselig mudret og svampet. Som om jorden selv har noget, den vil sige.

Om forfatteren

Pelle Møller (født 1975) har arbejdet som bl.a. journalist, redaktør og manuskriptforfatter. Han har skrevet og instrueret flere serier til tv og radio, været redaktør på Ramasjang, skrevet og instrueret comedy til DR2, teaterstykker og spillefilm.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på forlaget Gyldendal i marts 2022, koster 250 kroner.

Gyldendal og SeniorNews udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen.  Vinderne bliver udtrukket 10. maj 2022.

God fornøjelse.

Vinderne er Birgit Abrahamsen, Aalborg Ø, Leon Østoft, Ishøj og Grethe Hvenekær, Svendborg. 

Først publiceret: 2. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 10. maj 2022 kl. 11:29