Vind bogen: Vibeke Marx’ nye roman “Anton”

Vibeke Marx' 'Anton' er en roman om det umulige i at give kærlighed, når man aldrig selv har kendt den. Og om små drømme, der alligevel kan være for store.

“Anton” er en roman om det umulige i at give kærlighed, når man aldrig selv har kendt den. Og om små drømme, der alligevel kan være for store.

Anton rejser hjemmefra for at konfrontere den far, der har svigtet ham. Mødet bliver fatalt og definerende for hans fremtid. For har man slået et menneske ihjel, er der ikke meget, man har ret til at forvente af livet.

Ikke desto mindre får Anton en tilværelse med ægteskab, arbejde og børn, men hvordan skræver man hen over afgrunden mellem dem, der har følt sig elsket, og dem, der ikke har?

’Anton’ er en selvstændig fortsættelse af romanen ’Jord og hjerte’.

Om forfatteren

Kendetegnende for Vibeke Marx’ forfatteskab er altid sociale indignation og hendes skarpe blik for de skæbner, der ofte forsvinder i det store billede.

Vibeke Marx er født 1948. Da hun var barn, drømte hun om at blive salmedigter, men før hun begyndte sit litterære arbejde, tog hun en uddannelse som pædagog. Vibeke Marx’ egentlig skønlitterære debut kom i 1990 med romanen Held og lykke, Robinson. Siden har hun skrevet en lang række romaner, novellesamlinger samt børne- og ungdomsbøger. Salmer har hun dog endnu ikke udgivet.

Vibeke Marx’ bøger er kendetegnet af hendes fintmærkende sans for persontegninger og menneskelige relationer.

20% rabat

Alle SeniorNews’ læsere kan købe bøger på forlaget Modtryks webshop med 20% rabat. Linket til Modtryks webshop er HER, og koden til at opnå 20% rabat på alle Modtryks bøger er “SENIOR20”.

’Anton’ koster 300 kroner og kan købes her.

Vind bogen

Forlaget Modtryk udlodder sammen med SeniorNews tre eksemplarer af ’Anton’.

Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket 5. april 2022.

Vinderne er Marianne Abild Jensen, Randers NØ, Ole Stentoft, Korsør og Berith Fischer, Valby.

Først publiceret: 29. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret 5. april 2022 kl. 6:50