Badehotellets stjerne: Vi trænger til en stor krammer

Ifølge Cecilie Stenspil, der skildrer fru Helene i den populære tv-serie "Badehotellet", er serien både vedkommende og et meget tiltrængt solstrejf.

Cecilie Stenspil kan se en parallel mellem den nye sæson af "Badehotellet", som udspiller sig lige efter Anden Verdenskrig, og de seneste to år, hvor vi har levet i en pandemitid. Foto: TV2, Mike Kolloföl.

Det har som altid været en fornøjelse for Cecilie Stenspil at vende tilbage på optagelserne til “Badehotellet”. For niende år i træk spiller hun rollen som fru Helene i den populære tv-serie.

Ifølge skuespillerinden rummer “Badehotellet” en stor portion solskin og glæde – noget, vi især har brug for nu efter to år med coronarestriktioner.

– Vi trænger til det solskin ind ad vinduet nu. Jeg tror, vi alle sammen trænger rigtig meget til “Badehotellet”, siger hun.

“Badehotellet” toppede med sæson otte for sjette år i træk listen over de mest sete tv-serier i Danmark.

Og det er der ifølge skuespillerinden en meget simpel forklaring på.

TV-serie med et smil

– Når man ser et afsnit af “Badehotellet”, så kan man altså ikke lade være med at smile, fortæller hun.

Den 42-årige skuespillerinde kan få øje på en parallel mellem den nye sæson af “Badehotellet”, som udspiller sig lige efter Anden Verdenskrig, og de seneste to år, hvor vi har levet i en pandemitid.

– At man ikke kan være i kontakt med sine kære, som man plejer, gør noget ved os som mennesker. Jeg tror, vi er rigtig mange, der trænger til en stor krammer.

Og netop “Badehotellet” kan virke som en stor krammer for de mange trofaste seere ifølge skuespillerinden.

– Solskin i en mørk tid – det tror jeg, det kan det her, fortæller hun.

“Badehotellet” kan ses mandag aften klokken 20 på TV 2 eller streames på TV 2 PLAY.

Først publiceret: 28. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret 2. marts 2022 kl. 8:41

Se, hvad vi ellers skriver om: