Vind generations-bogen: “Mormorliv”

Jane Ibsen Pipers nye bog ”Mormorliv” er en kærlighedserklæring til det enkle, bæredygtige liv, personificeret i forfatterens 101-årige mormor, som har levet sit liv som husmor på landet.

Formålet med bogen “Mormorliv” er at bygge bro mellem den måde, den ældre generation levede på, af nød eller vane, og den måde, vi i nutiden kan vælge at bringe bæredygtighed ind i hverdagen for at bekæmpe klimakrise og stress-epidemi, og at vise, at nøjsomhed og at leve efter de gamle dyder ikke stjæler det gode liv, men derimod forstærker alt det gode i livet.

Det nøjsomme, ressourcebevidste, lokale mormorliv rimer ikke på afsavn og tristhed, tværtimod. Ved at sætte farten lidt ned, holde fokus på alt det, vi allerede har, og blive bedre til at dyrke taknemlighed og gode relationer, kan vi indhente os selv og opnå det gode liv. Intet mindre.

Bogen ”Mormorliv” er en samtale mellem Jane Ibsen Piper og hendes bedstemor.

Vind bogen

Bogens forfatter, Jane Ibsen Piper, er uddannet jurist og har de seneste 10 år arbejdet i den finansielle sektor. Derudover er Jane lidt af en opsparings­guru. Det startede i 2014, da hun beslut­tede sig for at lave et købestop og sortere i, hvad der tilskrev hendes liv værdi, og hvad der var spild af penge. Jane er en dedikeret minimalist og dri­ver et fællesskab for ligesindede, ligesom hun har skrevet en bog om emnet.

Bogen er netop udkommet og koster 230 kroner. 

Forlaget Muusmann udlodder sammen med SeniorNews tre eksemplarer af den nye bog ”Mormorliv ”.

God fornøjelse!

Vindere er Liselot Thomsen, Malling, Carina Nymann, Holbæk og Hugo Rechnagel Kristensen, Hejnsvig.

Først publiceret: 29. december 2021
Artiklen er sidst opdateret 10. januar 2022 kl. 13:16