Brian Laudrups datter gift med kendt sportskvinde

Brian Laudrups datter, Rasmine, har i al hemmelighed giftet sig med OL-dressurrytteren Cathrine Dufour, og parret hedder nu Laudrup-Dufour til efternavn.

52-årige Brian og 58-årige Mette Laudrup med datteren, Rasmine (th) og svigerdatteren Cathrine (2. th) ved sønnens bryllup i efteråret. Foto: Keld Navntoft, Ritzau Scanpix.

Begge Brian Laudrups børn, Rasmine og Nicolai, er nu gift her i efteråret. Men mens sønnen, Nicolai Laudrup, 33 år, blev gift ved et stort bryllup på restaurant Sølyst med kæresten, Sofie Sandberg, i september i år, så har datteren, Rasmine Laudrup, 28 år, nu også giftet sig, men i modsætning til sin bror er det sket i al hemmelighed uden offentligheden.

Rasmine Laudrup har giftet sig med sin kæresten, den 28-årige springrytter, Cathrine Dufour, som hun også fulgtes med til sin brors bryllup, skriver SE og HØR i bladet, der er på gaden lige nu.

Hustru for livet

Det er Rasmine Laudrup, der nu hedder Laudrup-Dufour, ligesom hendes kone også gør, der selv fortæller nyheden på det sociale medie, Instagram.

I en “story” på Instagram siger hun, at parret er blevet viet. Hvornår de er blevet gift fortæller Rasmine ikke noget om. Men i et andet opslag på Instagram fra 27. september, skriver Cathrine Laudrup-Dufour ordene “Wifey for lifey” – løst oversat til “hustru for livet” – sammen med et billede, hvor de to poserer på en trappe.

Først publiceret: 19. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

og