Ny skilsmisse i Den Store Bagedyst

Den tidligere så populære dommer i Den Store Bagedyst, Mette Blomsterberg, skal skilles efter 29 år.

Mette og Henrik Blomsterberg har før haft store problemer i deres ægteskab. Men denne gang kan det ikke mere repareres. Foto: Bo Nymann, Ritzau Scanpix

Efter 29 års ægteskab har den tidligere så kendte bagedyst-dommer, Mette Blomsterberg, fortalt, at hun skal skille fra sin mand, Henrik.

Det skriver SE og HØR i det nye ugeblad, der udkommer i dag.

Parret har to døtre, Laura på 22 år, og Maja på 19 år, som er vokset op med deres forældre i hjemmet i Ålsgårde på Sjællands nordkyst.

-Henrik og jeg har valgt at gå hver til sit efter mange, mange gode år sammen. Det er ulykkeligt for os begge to – en virkelighed, som gør ondt. Det er en svær tid, specielt for vores piger, skriver Mette Blomsterberg på de social medier.

Skruede ned for samarbejdet

Gennem mange år arbejdede parret tæt sammen. Henrik Blomsterberg har været en del af Mettes store kage-succes og har taget sig af salg og markedsføring af forretningen gennem årene. Men for et par år siden fortalte Mette Blomsterberg i et interview i Alt For Damerne, at det var der nu skruet ned for de seneste par år.

-Vi er begyndt at arbejde mindre og mindre sammen, for vi er meget opmærksomme på, om det er godt for os.

Parret har tidligere haft en stor krise i deres ægteskab. Da deres døtre var små, var de meget tæt på at blive skilt, har Mette Blomsterberg fortalt for nogle år siden i Hendes Verden.

– Vi har prøvet at have det ad helvedes til og troet, at vi skulle skilles i en periode, da vi havde kendt hinanden i nogle år og havde små børn. Men vi fandt tilbage til hinanden, og i dag har vi accepteret, at toget ikke altid kører på skinner, sagde hun i 2019.

Men nu har parret altså definitivt kastet håndklæderne i ringen og er gået hver til sit.

Først publiceret: 3. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:14

Se, hvad vi ellers skriver om: