Sådan ser Mads Mikkelsen ud i ny Indiana Jones-film

Sammen med den rutinerede 79-årige Harrison Ford filmer Mads Mikkelsen i øjeblikket den nye Indiana Jones-film på Sicilien.

Mads Mikkelsen går i et gråt jakkesæt med en panamahat rundt i Siciliens gader. Foto: Sicily1/ SIPA/ Ritzau Scanpix

Det er ikke, fordi den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen mangler noget at lave i disse år.

Han er blevet ganske populær i Hollywood, hvor han har spillet med i Star Wars-filmen “Rogue One” og i James Bond-filmen “Casino Royale”, ligesom han spiller en af hovedrollerne i den kommende “Fantastiske Skabninger 3” af Harry Potter-skaberen J. K. Rowling.

Og i øjeblikket er han ved at optage scener til endnu en stor rolle. Han spiller således med i den kommende “Indiana Jones 5” over for den 79-årige Hollywood-veteran Harrison Ford i hovedrollen.

De filmer i disse dage på den italienske ø Sicilien, hvor billeder fra Daily Mail viser 55-årige Mads Mikkelsen i et gråt jakkesæt med en panamahat i hånden i Siciliens gader.

En stor ære

Harrison Ford bevæger sig rundt på settet i den klassiske slidte, brune læderjakke med beige skjorte indenunder.

Den 79-årige skuespiller er tilsyneladende klar igen, efter at optagelserne til filmen ellers kom i fare i juli, da han kom til skade med sin skulder på filmsettet under en kampscene, skrev mediet Deadline.

Danske Mads Mikkelsen har over for mediet Collider kaldt det “en stor ære” at være en del af Indiana Jones-franchisen. Filmene om Indiana Jones er han vokset op med, fortalte han.

– Jeg er i en heldig position, hvor de lod mig læse manuskriptet inden. Og ja, det var alt det, jeg havde drømt om, at det skulle være, så det var dejligt, sagde han i maj.

Den kommende film i Indiana Jones-serien står til at få premiere i sommeren 2022. Den er instrueret af James Mangold, som har overtaget opgaven fra den sædvanlige instruktør, Steven Spielberg.

Først publiceret: 8. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:52

Se, hvad vi ellers skriver om: