Prins Felix dropper – også – ud af militær uddannelse

Den 19-årige prins Felix er stoppet i militæret efter en måned. Hans storebror, prins Nikolai, stoppede efter to måneder i 2018.

Nu er også prins Joachims yngste søn med grevinde Alexandra, droppet ud af sin militære uddannelse. Foto: Nils Meilvang/ Ritzau Scanpix

Prins Joachim og grevinde Alexandras yngste søn, prins Felix, har valgt afbryde sin uddannelse på Hærens Løjtnantsuddannelse af private årsager, oplyser kongehusets kommunikationsafdeling.

I sommer blev prins Felix student og barberede alt sit hår af som forberedelse til den nye militær-uddannelse. Men det blive kun til en lille måned på Gardehusarkasernen i Slagelse, før han nu er stoppet, og har afleveret hæruniformen igen.

Til B.T. siger grevinde Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen, at uddannelsen har vist sig ikke at være noget for prinsen.

– Det er rigtigt, at prins Felix stopper i militæret. Det ligger simpelthen ikke til ham, og derfor har han besluttet sig for at stoppe nu.

– Nu skal prinsen stille og roligt finde ud af, hvad han så skal lave, siger Helle von Wildenrath Løvgreen til B.T.

Storebror stoppede efter to måneder

Det er velkendt, at prins Joachim er meget glad for militæret og de to sønner, prins Nikolai og prins Felix, har gennem hele deres barndom været med deres far til mange militære arrangementer.

Prins Felix’ storebror, prins Nikolai, holdt heller ikke længe i militæret. Efter to måneders militærtjeneste i efteråret 2018 stoppede han også sin uddannelse som reserveofficer på Varde Kaserne.

Først publiceret: 30. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:43

Se, hvad vi ellers skriver om:

og