Se prins Nikolais smarte københavner-lejlighed

1,4 million kroner vil prins Nikolai gerne tjene på sit lille "byhus" i tre etager, efter han har ejet det i halvandet år.

Dronning Margrethes ældste barnebarn, prins Nikolai, har sat sin lejlighed i det indre København til salg. Foto: Nieboer, Sipa, Ritzau-Scanpix.

Det er ikke kun grevinde Alexandra, der kan finde ud af at tjene penge på ejendomsmarkedet for øjeblikket. Nu forsøger hendes og prins Joachims ældste søn, prins Nikolai, 22 år, sig også på det glohede Københavnske boligmarked.

Den 22 årige prins, der læser Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School, og styrer mod en karriere som forretningsmand, lægger allerede nu grundstenen til sin fremtidige karriere.

Det er nemlig kun halvanden år siden prins Nikolai købte den 70 kvm. store ungkarlelejlighed med privat tag-terrasse på Vendersgade 31B for 4,1 million kroner.

“Byhuset”, der ligger i en ejendom fra 1880, har prins Nikolai nu sat til salg for 5,5 millioner kroner.

I annoncen står der om bylejligheden, at den er attraktivt beliggende på en stille sidevej ved Nansensgade. Lejligheden er reelt et hus, men har status som en lejlighed. Køkkenet er fra Designa. Huset er i tre etager, og man slipper for oven- og underboer.

Prins Nikolai bor i øvrigt slet ikke i Danmark for øjeblikket. Dette semester på CBS studerer han sammenmed sin kæreste, Benedikte Thoustrup, i Paris i Frankrig. Dermed er han også meget tættere på sin far, prins Joachim, der jo bor i Paris nu med sin hustru nummer to, prinsesse Marie og deres to fælles børn, prins Henrik og prinsesse Athena.

Når den unge prins får solgt sin lejlighed i Danmark, er han jo også fri til at forsætte sine studier i sin farfars fødeland og måske endda blive boende dernede tæt på sin far fremover.

HER kan du se billeder fra prins Nikolais lejlighed på Boligas hjemmeside.

Først publiceret: 14. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:31

Se, hvad vi ellers skriver om: