Sønnen fandt Jesper Klein og Lykkes sex-album

TV-værten Sebastian Klein fortrød bitterligt, at han åbnede et fotoalbum bagest på reolen, da han ryddede op i sine forældres bo.

Jesper Klein og Lykke Nielsen havde et godt ægteskab. Det fandt deres søn bevis på efter deres død. Foto: Kristian Juul Pedersen/Ritzau Scanpix

Jesper Klein og Lykke Nielsens søn, TV-værten Sebastian Klein, fortæller i dagens udgave af SE og HØR en historie, som gav ham meget røde ører, da han ryddede op i boet efter sin far og mor, da Jesper Klein døde for 10 år siden i august 2011. Bagest på en reol lå der et fotoalbum, som han den dag i dag stadig fortryder, at han kiggede i. Det var nemlig et album med sex-billeder af hans far og mor.

Sebastian Klein fortalte om opdagelsen i P1-programmet “Hemmeligheder”, og i dag skriver SE og HØR om episoden, der kan få det til at gyse i mange voksne børn.

Nysgerrigheden løb nemlig af med børne- og dyre-værten Sebastian Klein, der i dag er 49 år, da han ryddede op i sin forældres ting, hvor han stødte på et fotoalbum, der lå gemt væk bag en reol. Han fortrød dog hurtigt sin nysgerrighed, da han begyndte at kigge i albummet.

Gift i 36 år

“Jeg åbner den her fotobog og kiggede på billederne, hvilket efterlod en form for svie i mine øjne og i mit indre, for der er tale om en fotobog udelukkende med billeder af min far og min mor i… hvad skal man sige .. i et øøh… eksplicit display af kærlighed”, som Sebastian Klein formulerer det.

Der var altså tale om nøgenbilleder af Jesper Klein og Lykke Nielsen, som var gift i 36 år – fra 1970 til 2006, hvor Lykke Nielsen døde. Billeder, som nu har brændt sig ind i deres søn, Sebastian Kleins nethinder og arret hans sjæl, som SE og HØR skriver med et glimt i øjet.

Sebastian Klein har derfor en stor opfodring til andre forældre i SE og HØR:

“Vær opmærksom på, hvad man efterlader til sine børn. Ligger man på det yderste, skal man måske tænke på at bortskaffe den her slags materiale.

Først publiceret: 29. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:42

Se, hvad vi ellers skriver om: