Vil du ud og løbe med kronprinsen?

Kronprinsen løber Royal Run i både Sønderborg, Odense og København, mens kronprinsesse Mary løber i Aalborg.

Royal Run Frederik

Kronprinsen løber med tre steder i Danmark til Royal Run.

Kronprins Frederik lægger alle kræfter i Royal Run i disse dage, hvor det går stærkt med de sidste tilmeldinger. Og nu røber han også hvilke løb han deltager i rundt i Danmark den 12. september.

Det bliver One Mile løbet i Sønderborg, One Mile løbet i Odense samt 10 kilometer løbet i København/Frederiksberg. Og dermed beviser han, at hans rygproblemer, der forrige år forhindrede ham i at løbe i nogen af Royal Run løbene, nu er væk.

Onsdag 18.august er sidste chance for at få tilmelde dig, hvis du vil have tilsendt dit startnummer og T-shirt hjemtil. Men du kan sagtens tilmelde dig helt frem til løbsdagen.

Frederik stået over i to år

En af årsagerne  til at kronprinsen sætter alle sejl til i forbindelse med dette års Royal Run, er selvfølgelig fordi løbet blev aflyst sidste år, og så fordi han forrige år måtte se på fra sidelinjen fordi han havde store smerter i ryggen.

Men nu er ryggen i orden igen, og derfor har kronprinsen i år løbetrænet ivrigt og lagt mange opslag op på Royalrundanmark – profilen på Instagram, hvor man har kunnet se ham løbetræne med sin kone, kronprinsesse Mary, pakke T-shirts og flag til løbet og meget mere.

Kronprinsessen binder selvfølgelig også løbeskoene og deltager i 5 kilometer løbet i Aalborg.

Og lur os om de fire motions- og sports-ivrige børn ikke deltager i et af løbene! Det har de i hvert fald gjort de andre år.

HER kan du tilmelde dig Royal Run

Kronprinsparrets løbevideo

Et af de steder, hvor Frederik og Mary træner ivrigt for øjeblikket her op til Royal Run i parken ved Fredensborg Slot.

Kronprinsparret og deres fire børn er de seneste par år “flyttet tilbage” til Kancellihuset ved Fredensborg Slot om sommeren.

Parret boede også i Kancellihuset de første år af deres ægteskab, indtil deres palæ på Amalienborg, Frederik 8.’ palæ, var sat i stand. Og nu bruger kronprinsfamilien Kancellihuset som deres sommerresidens. Kancellihuset var i øvrigt dronning Ingrids bopæl, de sidste par år af hendes liv.

Du kan se kronprinsparrets løbevideo HER.

Det er kronprinsparrets yngste søn, prins Vincent på 10 år, der har har filmet sine forældre, der er i fuld gang med træningen til Royal Run i parkområdet ved Fredensborg slot

Først publiceret: 18. august 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:11

Se, hvad vi ellers skriver om: