Gratis: Mød TV-læge og få viden om demens, fritid og fællesskaber

Mød TV-lægen Peter Peter Qvortrup Geisling, få kaffe og kage og hør oplæg og diskussion om demens ved et arrangement 11. september. Der er gratis adgang.

Du kan blandt andet spille bordtennis på standen for Bat60+ og udfordre en af de bedste bordtennisspillere gennem tiden Michael Maze.

Du kan møde TV-lægen Peter Qvortrup Geisling 11. september, når Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark og DGI Storkøbenhavn inviterer til oplæg om demens, fritid og fællesskaber.

Det sker i Spor10, Vasbygade 10 i København SV. Arrangementet er fra klokken 9.30 til 12.00 og henvender sig til mennesker med demens, pårørende og undervisere i
fritidsforeninger.

Der er gratis adgang. 

Peter Qvortrup Geisling giver dit liv et serviceeftersyn, og han har også den seneste viden med om demens. Det hele er tilsat humor, for den slags skulle jo være så sundt. TV-lægen har blandt andet det bedste brev med, han nogensinde har fået.

Spil bordtennis med Michael Maze

Du kan også besøge en række foreningers stande, hvor der er info om de mange måder, man kan holde holde sig aktiv og i gang på, når man er ramt af demens.

Du kan blandt andet spille bordtennis på standen for Bat60+ og udfordre en af de bedste bordtennisspilere gennem tiden Michael Maze – der er ambassadør for Demensvenligt Danmark – og også få en snak om, hvordan vi hver især kan gøre en forskel for et menneske med demens.

Demensvenligt Danmark har også en stand, ligesom du blandt andet kan besøge stande fra Folkekirken, Dansk Oplysnings Forbund (DOF), DBU og “Cykling uden alder”.

Underarrangementet er der gratis kaffe, te, kage og frugt.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her. Tilmeldingsfrist 8. september.

Demensvenligt Danmark består af 11 landsdækkende organisationer, som arbejder for, at mennesker med demens og deres pårørende kan indgå på lige vilkår med andre.

Faglige Seniorer er med i Demens Venligt Danmark.

Først publiceret: 21. august 2024
Artiklen er sidst opdateret 21. august 2024 kl. 8:19

Se, hvad vi ellers skriver om:

og