DR-vært stopper og flytter fra Danmark

Den tidligere tv-vært og nuværende radiovært Cecillie Hother har valgt at skifte adressen i Danmark ud med et nyt i udlandet. Det betyder et farvel til jobbet som vært på P4-programmet "Det Store Talkshow".

Den tidligere vejr-vært med gemalen, Thomas Gregers Honoré. Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

“Et nyt land, et nyt sprog, en ny hverdag, et nyt liv.”

Sådan beskriver den tidligere tv-vært Cecillie Hother sin og familiens store beslutning. For Hother, manden og deres to børn pakker flyttekasser og flytter til Sydfrankrig for at bo.

Det fortæller Cecillie Hother på sin Instagram-profil.

Beslutningen om at flytte til det franske betyder samtidig, at hun stopper efter sommerferien som den ene af værterne på radioprogrammet “Det Store Talkshow”, der bliver sendt på P4.

“Vi lever jo kun én gang”

Familien flytter, fordi Hothers mand, Thomas Gregers Honoré, skal udstationeres med jobbet. 

Og familien ved allerede, hvordan de skal bo. 

For nogle år siden valgte Cecilie Hother og manden nemlig at købe et dødsbo i Frankrig, hvilket nu står klar til at blive brugt efter en større renovering.

“Vi får nyt postnummer og nyt hjem…….og kommer til at bo under mere eksotiske himmelstrøg, da vi flytter. Vores nye hjem bliver i Sydfrankrig, nærmere bestemt i det lyserøde hus,” skriver Cecilie Hother i sit opslag.

“Det her er jo ikke bare en lille forandring for os – det er som at tage en livskolbøtte. Men vi lever jo kun én gang, så derfor skal vi også følge vores drømme, og det gør vi så nu.”

I 2008 begyndte Cecilie Hother sin karriere som vejrvært på Tv2 Vejret.

Efter fire års arbejde hos Tv2, besluttede hun sig for at skifte til DR i sommeren 2012. Men hendes tid hos DR blev kort, da hun allerede efter otte måneder vendte tilbage til TV 2’s kanaler.

Siden blev hun radiovært på P4.

Først publiceret: 25. juni 2024
Artiklen er sidst opdateret 26. juni 2024 kl. 9:05

Se, hvad vi ellers skriver om: