Skuespiller: Jeg har fået lavet flere ting i ansigtet

Skuespiller Ditte Hansen sætter i nyt DR-program fokus på tidens skønhedsidealer. I den forbindelse fortæller hun, at hun selv har fået botox og lavet fillers.

Skuespilleren er aktuel med DR-programmet "Ditte Hansen har en plan". Foto: David Niviere/Abaca/Ritzau Scanpix

Mediebilledet er fyldt med glatte ansigter, og det påvirker skuespiller Ditte Hansen.

I et interview med DR fortæller den 52-årige skuespiller, vært og manuskriptforfatter, at hun af den grund selv har fået foretaget skønhedsbehandlinger.

“Jeg har fået botox, og jeg har fået lavet fillers,” siger Ditte Hansen til DR.

Her er grunden

Botox er et middel, der blokerer nervesignalerne til musklerne og dermed reducerer rynker, mens filler er en gel, der sprøjtes ind i huden for at give fylde.

“Jeg tror, jeg har fået det lavet, fordi vi lever i en kultur, hvor det at blive ældre ikke er godt. I hvert fald ikke som kvinde,” forklarer Ditte Hansen i interviewet med public service-stationen.

Vil ikke udskamme skønhedsoperationer

Ditte Hansen ser en tendens til, at kvinder, der lader rynkerne være, forsvinder fra skærmen.

Samtidig ønsker hun ikke at udskamme skønhedsoperationer.

“Vi har i årevis fået rettet tænder, uden nogen løftede øjenbryn. Hvorfor er det for eksempel okay, at man retter ører og tænder på børn, men ikke næser? Hvad er det for nogle mærkelige grænser, vi sætter for, hvad der er acceptabelt, og hvad der er skammeligt?” spørger hun retorisk i interviewet.

Netop skønhedsidealer er et tema, som den anerkendte skuespiller tager op i det nye satireprogram “Ditte Hansen har en plan”. 

Først publiceret: 26. oktober 2023
Artiklen er sidst opdateret 25. oktober 2023 kl. 14:18

Se, hvad vi ellers skriver om:

og