Prinsesse Josephine bliver skuespiller

Kronprinsparrets yngste datter, 12-årige prinsesse Josephine, var på scenen i opsætningen af Peter Pan i Glassalen i Tivoli.

Prinsesse Josephine, som ses i midten, er med i Eventyrteatrets opsætning af Peter Pan. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Kronprinsesse Mary og børnene prins Christian, prinsesse Isabella og prins Vincent var inde at se opsætningen af eventyret om Peter Pan i Glassalen i Tivoli i hjertet af København i weekenden.

Her havde de øje for en helt særlig skuespiller på scenen.

Kronprinsparrets yngste datter, 12-årige prinsesse Josephine, har nemlig en rolle i stykket, som spiller i forlystelsesparken frem til og med 22. oktober

Det skriver Billed-Bladet.

Bor på Ønskeøen

Prinsesse Josephine er krediteret Josephine Sophia Ivalo på rollelisten – hendes fulde navn og titel er Josephine Sophia Ivalo Mathilda, prinsesse til Danmark, komtesse af Monpezat.

På rollelisten fremgår det, at Josephine Sophia Ivalo – altså prinsesse Josephine – spiller en af Populuserne, som bor på Ønskeøen sammen med havfruerne og de glemte børn.

Her rejser Peter Pan og veninden Wendy hen i James Matthew Barries roman om drengen, der nægter at blive voksen.

Opsætningen fremføres af Eventyrteatret. På Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg bliver 300 børn og unge mellem 7 og 20 år undervist i discipliner inden for teater og musical.

Facebook-billeder viser hende

På Eventyrteatrets Facebook-side er der foreviget flere billeder af prinsesse Josephine i rollen som en af Populuserne under en sminkeprøve.

Prinsesse Josephines farmor, dronning Margrethe, er også en del af skuespillerverdenen.

Den 83-årige regent har både tegnet kostumerne og kreeret scenografien i den Bille August-instruerede Netflix-film “Ehrengard: Forførelsens kunst” gennem decoupager.

Decoupager er udklip – det kan være fra aviser, blade og magasiner – som limes og herefter lakeres på for eksempel glas, papmaché eller karton.

Først publiceret: 17. oktober 2023
Artiklen er sidst opdateret 17. oktober 2023 kl. 10:22

Se, hvad vi ellers skriver om:

og