Grand Prix-stjerne bliver single efter 22 år

Forholdet mellem Grandprix-stjernen Søren Bundgaard og hans kæreste, Helle Dalgaard, er brudt. Sangeren fortæller, hvordan han vil komme videre.

Søren Bundgaard og Helle Dalgaard er gået fra hinanden, oplyser Bundgaard på sin Facebook-profil. Foto:Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Efter mere end to årtier som et par er det slut.

Grand Prix-sangeren Søren Bundgaard og hans kæreste, Helle Dalgaard, er gået fra hinanden.

Det skriver Ekstra Bladet.

Vil gerne godt videre

Søren Bundgaard er blandt andet kendt som den ene halvdel af duoen “Kirsten og Søren” samt skaberen bag megahittet “Det lige det” fra Dansk Melodi Grand Prix i 1984.

Det er på sin Facebook-profil, at sangeren skriver om det forliste forhold.

“Kære alle. For at undgå undren – og komme godt videre herfra – vil jeg gerne dele med jer, at Helle og jeg ikke længere danner par. Det er selvfølgelig en stor ting efter mange år sammen, men jeg ønsker ikke at udbasunere privatliv. Til gengæld er jeg stærkt opsat på at komme rigtig godt videre,” lyder det i opslaget.

Håber på at finde en skøn kvinde

Siden 2013 har Søren Bundgaard delt tilværelsen med Helle Dalgaard i et hus i Toscana i Italien, skriver Billed Bladet.

Og det er netop her, at sangeren vil bruges sin tid på refleksion, fortæller han.

“Det er selvfølgelig en stor ting at blive single efter 22 år, men det kan jeg heldigvis bearbejde her i verdens skønneste omgivelser. Jeg bruger al min tid på musik, motion, lækker italiensk mad og gode venner og familie,” siger han i en skriftlig kommentar til avisen og fortsætter:

“Jeg håber bestemt at finde en skøn kvinde at dele det hele med en dag. Men lige nu er det nok mest gode samtaler, en macchiato og kulturelle oplevelser, der kunne være hyggeligt at dele med en sød kvinde”

Først publiceret: 28. august 2023
Artiklen er sidst opdateret 28. august 2023 kl. 9:49

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og