Kendisfrisøren har travlt med børnene

Dennis Knudsen levede i mange år et festfyldt jetset-liv som en af landets mest berømte frisører. Nu fylder livet som far det meste. Han fylder 60 år den 9. juni.

Få stylister opnår samme berømthed som Dennis Knudsen. Han fylder 60 år den 9. juni. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Hvad har Paris Hilton, Pamela Anderson og Tina Turner til fælles?

Jo, de er såmænd alle blevet stylet af Dennis Knudsen.

Knudsen er en af landets mest berømte frisører og stylister og er i dag indehaver af et mindre skønhedsimperie, som udbyder en række hår- og skønhedsprodukter.

Han fylder 60 år den 9. juni.

Flair for hår og makeup

Dennis Knudsen viste som ung talent med saks og makeup og blev et anerkendt navn i branchen. Han startede som elev i DR’s parykafdeling og fik siden egen salon.

Når de rige og berømte skulle styles, foregik det hos Dennis Knudsen – hans omdømme som kendisfrisør blev ikke mindre af, at han arbejdede som stylist på en lang række film.

Dennis Knudsen har fortalt på sine sociale medier, hvordan fest og alkohol i mange år fyldte for meget for ham.

Nu har han dog lagt livet om. Hans tre børn, som han har fået med hjælp fra en rugemor, holder ham travlt beskæftiget, og desuden er han ivrig motionist med flere iron mans på cv’et.

Selv om Dennis Knudsen har haft et liv fuld af fest og farver, har han ikke altid haft det nemt.

Ramt af tragedie

Han har fortalt til TV 2, hvordan han har kæmpet med angst og depression efter en opvækst med overgreb og alkoholisme i familien.

I 2022 mistede han den ene af sine to nyfødte tvillingepiger få uger efter fødslen.

Tidligere på året fortalte han om sorgprocessen til magasinet Ude og Hjemme. Og han fortalte desuden, hvordan hans børn nu fylder alt i hans liv – og på mange måder har reddet ham.

“Hvis jeg ikke havde fået børn, er jeg ikke sikker på, jeg havde været her i dag. Så havde jeg nok drukket mig ihjel. Børnene har givet mig en mening med livet, og den havde jeg svært ved at se inden,” sagde han.

Fødselsdagen skal fejres med maner, har han fortalt til Ekstra Bladet. Den står på “rigtig bonderøvsfest” med frikadeller og kartoffelsalat.

Først publiceret: 9. juni 2023
Artiklen er sidst opdateret 9. juni 2023 kl. 9:05

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og