Har du modtaget advarselsmail fra Netflix?

Netflix er gået i gang med at sende e-mail til medlemmer, der deler Netflix med personer uden for deres husstand.

En mail skal i første omgang gøre brugere opmærksomme på, at de deler en Netflix-konto med flere husstande.

Hvis du har en Netflix-konto, deler du den måske med børn, venner eller andre uden for husstanden.

Du er slet ikke den eneste. Der er faktisk 100 millioner husstande på verdensplan, som Netflix vurderer, bruger tjenesten ved hjælp af andres adgangskoder.

Det vil streaminggiganten gerne have sat en stopper for, derfor sender de nu en mail til alle deres abonnenter for at gøre opmærksom på det.

“En Netflix-konto er beregnet til en enkelt husstand. Alle, der bor i den husstand, kan bruge Netflix, uanset hvor de er – hjemme, på farten, på ferie – og udnytte de nye funktioner til profiloverførsel og administration af adgang og enheder,” skriver de i en pressemeddelelse.

Hvis man alligevel gerne vil dele sin konto med personer uden for sin husstand, kan man blandt andet overføre en profil til et nyt medlemskab, som vedkommende betaler for.

Se, hvem der bruger din Netflix-konto:

1. Log ind på din Netflix-konto: Åbn Netflix-appen eller gå til Netflix’s hjemmeside og log ind med dine kontoinformationer.

2. Gå til “Konto” eller “Kontoindstillinger”: Klik på dit profilikon øverst til højre på skærmen og vælg “Konto” eller “Kontoindstillinger” i dropdown-menuen.

3. Se liste over profiler: I profilindstillingerne kan du se en liste over alle profiler, der er oprettet på din Netflix-konto. Gennemgå listen og kontrollér, om der er profiler, du ikke genkender.

4. Foretag ændringer efter behov: Hvis du ser en profil, du ikke genkender, eller hvis du ønsker at begrænse adgangen til din konto, kan du vælge at slette den mistænkelige profil eller ændre din adgangskode for at forhindre uønsket brug.

Først publiceret: 25. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret 25. maj 2023 kl. 12:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

og