Her er de hemmelige koder til Netflix

Er du også træt af at få vist de samme forslag? Så præsenterer vi dig her for en liste med koder, der åbner op for alt det skjulte indhold på Netflix.

Netflix er muligvis den mest populære streamingtjeneste i verden med vanvittige 209 millioner abonnenter på verdensplan.

Netflix-koder kan bruges til at få adgang til flere genrer af film og tv-shows, der ikke er synlige i den normale Netflix oversigt.

For eksempel, hvis du er på udkig efter specifikke genrer som indie-film eller komedieserier, kan du bruge koderne til at få direkte adgang til disse genrer.

Koderne kan også bruges til at få adgang til skjulte eller “hemmelige” genrer, som Netflix ikke offentliggør.

Brugen af koder kan også hjælpe med at finde nyt indhold, som du ellers ikke ville have fundet ved at gennemse browseren, da koderne giver adgang til genrer som ikke er synlige for almindelige brugere.

Sådan gør du

Der er flere måder at bruge Netflix-koder på:

  • Brug dem direkte i netflix’s URL: Du kan indtaste koden efter “genre/” i Netflix’s URL i din webbrowser. For eksempel: www.netflix.com/browse/genre/[kode]. Dette vil føre dig direkte til den pågældende genre.
  • Brug af app: Hvis du bruger en app, kan du blot gå ind og søge efter en film som normalt, men skrive den pågældende kode. Derefter vil du få vist et udvalg af film og serier i genren.
  • Den sidste metode er at klikke på et af de mange links her. Hvis du klikker på en af dem fra din telefon eller tablet, vil kategorien blive åbnet i din app. Det samme gælder i øvrigt på PC.

Det er vigtigt at bemærke, at Netflix koderne kan ændre sig over tid, og ikke alle koder er officielle eller støttet af Netflix. Derfor kan nogle koder ikke fungere eller være utilgængelige.

Først publiceret: 27. januar 2023
Artiklen er sidst opdateret 27. januar 2023 kl. 13:00

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og