Show var for frækt til dronning Margrethe

Den kendte entertainer Peter Frödin afslører, at dronningen ikke modtog en invitation, fordi en scene var i "overkanten".

Dronning Margrethe ankommer til Zirkus Nemo og bliver budt velkommen af skuespiller Søren Østergaard. Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Hun holder af Søren Østergaards Zirkus Nemo og dets skæve karakterer. Derfor bliver dronningen ofte inviteret til at overvære forestillingerne.

Men et enkelt år skete det ikke.

Og det var der en særlig grund til, fortæller entertaineren Peter Frödin.

Det skriver Se og Hør.

Fakiren Allan satte en stopper

Grunden til den manglende indbydelse lå i skuespiller Peter Frödins optræden, hvor han underholdte med sin Zirkus Nemo-karakter fakiren Allan.

Det fandt sted i selskab med skuespiller Sidse Babett Knudsen og Søren Østergaard i “Tivoli Varietéen” i Glassalen i Tivoli.

“Det var i overkanten”

I forestillingen bliver fakiren Allan hejst op i forhuden, hvor Peter Frödin med egne ord laver den “menneskelige helikopter”.

Og det blev vurderet til at være for voldsomt for majestæten.

“Dronning Margrethe har jo altid været meget vild med Zirkus Nemo og alt, hvad Søren Østergaard laver, men det år inviterede han altså ikke dronning Margrethe. Det var lige i overkanten, det med forhuden. Og jeg tror sagtens, hun har set en gigantisk forhud før,” lyder det fra Peter Frödin.

Først publiceret: 24. april 2023
Artiklen er sidst opdateret 24. april 2023 kl. 9:27

Se, hvad vi ellers skriver om: