Fastelavnsboller fra bedstemor var barn

Glæd dig selv og børnebørnene med gode gammeldags fastelavnsboller med lækker creme og smeltet chokolade.

Kan du huske hvor gode de hjemmebagte Fastelavnsboller var, da du var barn? Foto: FoodTV

Kan du huske, hvor gode de hjemmebagte fastelavnsboller var, da du var barn? I dag er fastelavnsboller igen blevet et kæmpehit.

Her får du en af de helt store fastelavnshemmeligheder:  Nemlig opskriften på vaskeægte gammeldags fastelavnsboller med creme; fuldstændigt som da bedstemor var barn.

Fastelavnsboller spiser man naturligvis, når det er fastelavn – oprindeligt i dagene op til fasten, der varede 40 dage fra askeonsdag til påskedag.

Børnebørnene vil elske en gammeldags fastelavnsbolle eller to, når de har været ude at slå katten af tønden. Eller som lidt mundgodt, hvis der bliver banklet på døren og sunget “boller op, boller ned… boller vil vi have”.

Klik på billedet. Se hvor nemt du laver gode gammeldags fastelavnsboller og få opskriften.

Først publiceret: 17. februar 2023
Artiklen er sidst opdateret 17. februar 2023 kl. 13:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og