Videoopskrift: Lynpizza

Nem opskrift på hurtig, hjemmelavet pizza med sprød bund, tomatsovs og bøffelmozzarella.

Pizza ligger lige for, når det skal gå stærkt. Men inden du kommer ud af døren, ind i køen og får bestilt og bagt din favoritpizza, er der nemt gået en halv time eller mere. Og hvem ved egentlig hvor den topping kommer fra?

Opskriften på lynpizza ligger i at lave den selv. For selvom du har travlt, kan du jo godt spise ordentligt og lækkert. Så har du tyve minutter, så har du også de lækreste dampende varme sprøde pizzaer foran dig.

Pizzadejen er helt enkel. Store supermarkeder har i dag en masse forskelligt specialmel, og du skal bruge en god durummel og den særlige italienske mel ‘tipo 00’ til din pizza. Olie, vand, salt og bagepulver så hævningen foregår under selve bagningen af pizzaen. En god flået tomat med salt i bunden, og så fyrer du den bare af med den pizzatopping, du allerbedst kan lide. Et godt trick er at skifte den mystiske pizzaost, som ingen ved, hvad egentlig kommer af, ud med en god bøffelmozarella. Bag, og top med lidt frisk basilikum.

Tyve minutter for en gourmetpizza til en tredjedel af prisen. Velbekomme.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 28. januar 2023
Artiklen er sidst opdateret 27. januar 2023 kl. 13:58

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og