Melder ud efter sønnens død

Sangeren døde 23. november. Han blev 24 år. Faren, Thomas Helmig, takker nu for støtten i en svær tid.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sangeren Thomas Helmig takker for støtten, som han og familien har fået, efter at det kom frem, at sønnen, Hugo Helmig, døde 23. november.

Det skriver Thomas Helmig på Instagram.

“Jeg vil benytte dagen i dag til at takke alle for den fuldstændig overvældende medfølelse og støtte, som min familie og jeg har fået fra jer i den her svære tid.”

“Når sorgen pludselig er blevet et livsvilkår, betyder det utroligt meget,” skriver Thomas Helmig.

2. december kom det frem, at Hugo Helmig døde 23. november. Det var netop, Thomas Helmig, som på Instagram skrev om sønnens død. Det samme gjorde Hugo Helmigs mor, Renee Toft Simonsen.

Fælles kærlighed til musikken

Hugo Helmig var som sin far sanger.

“Hugo og mig delte en kæmpe kærlighed til musik, og vi delte en dyb respekt, for alt det musikken kan.”

“Den rigtige sang på det rigtige tidspunkt kan bringe tårer, glæde, sorg, oprør, minder, og den kan bringe en følelse af, at man bliver genkendt og set.”

“Så selv midt i den sorg jeg står i nu, vil jeg se frem til mine koncerter næste år, hvor jeg vil hylde musikken, fællesskabet, kærligheden og ja, livet. Glædelig jul til alle,” skriver Thomas Helmig.

Andre har også mistet

Renee Toft Simonsen har torsdag også lavet et opslag på Instagram.

“Der er lys og hjerter, nissemænd og engle overalt, og det glæder mit sørgende hjerte, men nogen gange ser julen ud, som på de billeder jeg tog på kirkegården i går.”

“Smukke mørke mønstre mod decembers nattehimmel. Der var tændt mange lys, vi er ikke de eneste der har mistet,” skriver hun.

Hugo Helmig blev 24 år. Han blev særligt kendt i egen ret, da han udgav debutsinglen “Please don’t lie”. Sangen blev ifølge Jyllands-Posten til det største danske radiohit i 2017, hvor den udkom.

Først publiceret: 22. december 2022
Artiklen er sidst opdateret 22. december 2022 kl. 13:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og