Videoopskrift: Nem æblekompot

Den perfekte topping - helt uden sukker.

Kokken Jesper Vollmer har lavet en opskrift på velsmagende æblekompot, der kan bruges til et hav af dejlige æbleopskrifter.

Jespers æblekompot kræver et minimum af arbejde. Glem alt om at skrælle æbler i timevis, de skal ikke engang skæres ud. De skal bare i ovnen, som de er, og så er du allerede godt på vej til en fantastisk æblekompot.

Når din æblekompot er færdig, er der masser af muligheder. Det oplagte er selvfølgelig æblekage, enten med rasp eller makroner. Men du kan også blande peberrod i æblekompotten, så har du et klassisk og velsmagende tilbehør til kød, som især er fantastisk til gris, eller du kan bruge kompotten som topping på din skyr.

Velbekomme.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 6. december 2022
Artiklen er sidst opdateret 6. december 2022 kl. 14:24

Se, hvad vi ellers skriver om:

og