Se billedet: Ghita Nørby går med stok nu

-Ja, jeg har en lille stok med, fortalte Ghita Nørby, og viste sin festlig stok frem i teatret forleden. Se billedet af Ghita med stok i artiklen.

Foto: Lars E. Andreasen, Ritzau Scanpix.

Ghita Nørby fik en større hofteoperation for fire år siden. Måske er det hofterne, der driller igen og gør det nødvendigt nu at bruge stok. Foto: Bo Nymann

Aldersskavankerne er også begyndt at sætte ind hos dansk teaters store diva, 87-årige Ghita Nørby. Hun er nemlig begynd at gå med stok.

Det afslørede hun forleden ved en teaterpremiere, hvor hun kom med en helt almindelig gammeldags stok i hånden, som dog ikke var så almindelig igen. Den var nemlig lige så farvestrålende som Ghita Nørbys egen påklædning, der som bekendt er blevet ligeså opsigtsvækkende som Daimis og Jytte Abildstrøms garderobe.

-Ja, jeg har en lille stok med, sagde Ghita Nørby, da hun kom til Det Ny Teater, og så var det ellers slut med kommentarer om hjælpemidlet fra divaen, der også tog elevatoren op til teatersalen i Det Ny Teater, så hun undgik trapperne.

Ghita Nørby fik for præcis fire år siden en hofteoperation, så det kan sagtens være hofterne, der driller igen, hvorfor hun er nødt til at støtte sig til den nye farvestrålende stok.

Først publiceret: 15. november 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. november 2022 kl. 10:57

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og