Bog-konkurrence: Kattevisdom – 53 ting vi har lært vores menneske

Med billeder fra deres liv kaster Misty og CoCo lys på hverdagssituationer i håbet om at gøre samværet mellem katte og mennesker mere gnidningsfrit – og måske give læseren en dybere indsigt i sig selv?

Alle har en mening om dem. De er arrogante. De er uberegnelige. De er underholdende, intelligente, forfængelige, og de ville muligvis spise deres ejere, hvis chancen bød sig.

Det er muligvis alt sammen sandt, men er det nu også sådan, det hænger sammen? I “Kattevisdom – 53 ting vi har lært vores menneske” er det de to katte, Misty og CoCo, der har ordet.

I samarbejde med deres menneske, Poul Lange, har de lavet en fotobog, hvor kattene udlægger teksten og vender relationen mellem mennesker og dyr på hovedet.

Om forfatterne

Misty er en amerikansk korthårskat med en smuk stemme og et mildt temperament.

Coco er muligvis af racen Havana Brown og er kendt for sin evne til at skubbe unødvendige objekter ned fra borde. Misty og CoCo bor sammen med deres ejer, Poul Lange.

Poul Lange er dansk grafiker, fotograf og illustrator og er bosat i Los Angeles, Californien.

Han har i mange år arbejdet for amerikanske magasiner, som bl.a. GQ, Fitness Magazine og Condé Nast Traveler, og så designer han forsider til bøger og arbejder for amerikanske og europæiske forlag.

Poul Lange skrev og illustrerede børnebogen Hullebogen (Gyldendal 2005), og hans foto og collager har været vist på gallerier i både USA og i Danmark.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Gutkind Forlag 4. november 2022, koster 149,95 kroner.

Gutkind Forlag og SeniorNews har sammen udloddet  3 eksemplarer af bogen.

Vindere er Didde Dich, Nykøbing Sj, Sanne Bagsmed, Frørup og Carsten Estholm, Aalborg.

Først publiceret: 9. november 2022
Artiklen er sidst opdateret 17. november 2022 kl. 9:58