Billigt i biffen: Se den nye Lykkelige Omstændigheder

Anders W. Berthelsen har filmet en dejlig, romantisk komedie som SeniorNews' læsere kan se ved deres helt egen særforevisning mandag 31. oktober over hele landet.

Søstrene Katrine og Karoline var tætte som børn, men det ændrer sig, da storesøster vil købe lillesøsters baby. Foto: Søren Kirkegaard.

Tag med SeniorNews ind og se den nye danske film “Lykkelige Omstændigheder” til blot 69 kroner.

Den danske komedie bliver vist ved en særforevisning mandag 31. oktober kl.13 i en lang række biografer over hele Danmark.

Filmen er den kendte skuespiller, Anders W. Berthelsens debut som instruktør, og den har allerede fået flotte anmeldelser.

Anders’ egen film

Anders W. Berthelsen har fået sin instruktør-debut med filmen “Lykkelige Omstændigheder”. Foto: Søren Kirkegaard.

Som skuespiller er Anders W. Berthelsen blandt de mest erfarne i Danmark. Gennem mere end 25 år har han sat sit præg på stribevis af succesfulde film og tv-serier som “Italiensk for begyndere”, “Rose” og “Krøniken”. Men det med at stå på den anden side at filmkameraet er noget helt nyt for ham.

– Det har været en kæmpe fornøjelse at lave min egen film. Jeg har fået det fuldstændig, som jeg ville have det, siger han om oplevelsen.

I lang tid har det handlet om for Anders W. Berthelsen at finde den helt rigtige film til hans solodebut. Det øjeblik oprandt, da han fik stukket manuskriptet til “Lykkelige omstændigheder” i hånden.

– Jeg elskede det med det samme. Jeg kunne se nogle karakterer, der kunne foldes ud, og som folk ville kunne genkende noget i, siger Anders W. Berthelsen.

Filmens handling

I filmen følger vi søstrene Katrine og Karoline, der var tætte som børn, men kunne i dag ikke leve meget mere forskelligt. Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.

Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…

I bærende roller ses foruden Sofie Torp og Roberta Reichhardt (Poul Reichhardts barnebarn, red.) også Esben Smed, Martin Høgsted og Joachim Fjelstrup.

Se forfilm til “Lykkelige Omstændigheder” HER

og

Køb billet til “Lykkelige Omstændigheder” HER

Først publiceret: 10. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 10. oktober 2022 kl. 15:48

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og