Travle Abdel: Se min regnbue-datter

Abdel Aziz er sprunget ud som amatør-soldat i TV2s nye action-serie, "Korpset", som du kan se hver mandag. Men selv er han allerhelst hjemme hos sin lille nyfødte regnbue-datter, Ava, sammen med sin mand, Andreas, og Avas mor, Anne.

TV-seerne kan lige nu nyde Abdel i den nye sæson af "Korpset" på TV2, men allermest travlt har han med sin nyfødte datter, Ava. Foto: Privat og TV2.

Abdels mand, Andreas, har lagt dette flotte billede op på sine sociale medier af Abdel, der kysser sin lille nyfødte datters hånd. Foto: Privat.

39-årige Abdel Aziz Mahmoud er her, der og allevegne for øjeblikket på TV. Men allermest er han nok hjemme hos sin nye datter, lille Ava, der kom til verden her midt i sommervarmen.

Lige nu kan TV-seerne se Abdel i TV2’s nye action-serie, “Korpset”, hvor han bliver kommanderet med, svømmer i iskoldt vand, løber og ryster af kulde- totalt ude af sin komfortzone, som han fortæller. For normal ser vi ham jo sammen med sin tv-partner, Natasja Crone, i det populære feel-good program, “Go’ aften LIVE”.

Men allermest er han nok hjemme i disse uger sammen med sin mand, Andreas Gylling Æbelø, og deres datter, lille nyfødte Ava, og hendes mor, Anne Gregersen.

Sammen har de tre nemlig skabt endnu en ny kendis-regnbue-familie.

Som Abdel selv fortæller sammen med billedet af det lille ny familiemedlem: “Nu giver alt lidt mere mening. Også de sidste ni måneders far-jokes (på Abdels egne sociale medier, red.). Den bette pige er så bedårende, at hun fortjener hele tre forældre for evigt”.

Abdel og Andreas drøm

Abdel Aziz Mahmoud giftede sig i 2018 med sin partner gennem flere år, retorikeren og foredragsholderen, Andreas Gylling Æbelø, og sammen bor parret midt på det trendy Vesterbro.

Abdel har lagt dette smukke billede af lille Ava med sin tre forældres hænder op på sin Instragram profil. Foto: Privat.

Abdel har de seneste år ikke lagt skjul på, at han og Andreas gerne ville have børn. Og mens han har gået rundt og sagt det i flere interviews det seneste år, ja, så havde han og Andreas allerede gang i familieplanlægningen. De var sammen med deres gode veninde, Anne Gregersen godt i gang med at skabe en ny regnbuefamilie. Lige nu vil Abdel dog ikke fortælle mere om hvem Anne Gregersen er, og heller ikke om det er ham eller Andreas, der er biologisk far til lille Ava.

Men lykkelig er både Abdel og Andreas for deres nye datter.

“Det største ved at få et barn er selvfølgelig barnet. På en virkelig stærk andenplads er imidlertid at se sine elskede med barnet”, skrev han til en billede af Andreas og Ava, og slutter med ordene:
“Ava sover, sutter og skider som en drøm, ikke mindst på grund af sin kæmpe helt af en mor, Anne. Vi glæder os til livet som regnbuefamilie”.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 30. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 30. august 2022 kl. 14:25

Se, hvad vi ellers skriver om:

og