Ulf og Lisbet: Nu skal vi to på scenen igen

Til sammen har Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard underholdt i Cirkusrevyen i over 50 år. Nu drager de på turne sammen. Foto: Michael Stub, Ritzau Scanpix

Lisbet Dahl er virkelig kommet til kræfter igen efter coronaen, for nu har hun sammen med Ulf Pilgaard arrangeret en show- og foredragsturne rundt i hele Danmark til marts næste år.

Både Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl har spillet deres sidste sæson på Cirkusrevyen. Men når en epoke slutter starter en ny ned af “memory lane”.

Ulf og Lisbet er to af de allerstørste show-personligheder gennem flere årtier. Til sammen har de to underholdt danskerne i over 50 år, og med en alder på henholdsvis 81 og 76 år var der ikke nogen, der kunne fortænkte dem i at tage det lidt mere roligt.

Men Lisbet skal som bekendt sætte revy op næste sommer i Tivoli sammen med James Price, og så er der altså også både tid og kræfter til at drage land og rige rundt med Ulf Pilgaard.

Må ikke gå i glemmebogen

De to skal fortælle om deres år i showbizz og revyland tilført en lang række anekdoter. “De anekdoter må bare ikke gå i glemmebogen”, som parret siger forud for showet.

Showet, der hedder “Lisbet & Ulf på slap line igen”, har en tredje mand med på scenen. Det er Lukas Birch, der selv kalder sig kulturel-iværksætter. Han har tidligere arrangeret andre underholdnings- og anekdote-turneer med andre kendte, der pludselig har et hul i kalenderen.

Ulf og Lisbet lover, at publikum også kommer til at gense Ulf som dronning Margrethe samt andre legendariske revynumre, som det populære par har optrådt med i tidens løb.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 2. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 2. september 2022 kl. 10:33

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og