Videoopskrift: Parfait med brombær

Frisk brombæris med søde kys

Lav en lækker og nem hjemmelavet is helt uden ismaskine. Denne lækre parfait med bær bliver helt sikkert et kæmpe hit hos dine gæster.

Hjemmelavet is behøver ikke at være et kæmpe arbejde. Kokken Marie Hertz laver her en nem og hurtig brombærparfait med marengskys.

Du behøver ikke springe ud i en islagkage med nøddebund og marcipan for at imponere dine middagsgæster. Denne opskrift på cremet og let parfait med brombær og kys er både lækker, velsmagende og rigtig flot, når den portionsanrettes. De portionsanrettede brombæris passer perfekt til sommerfesten eller fødselsdagsfesten, og både børn og voksne elsker dem.

Brombærrene giver en fantastisk smag til vaniljeisen, og de små hjemmelavede marengs giver desserten et pænt look og smager selvfølgelig også vidunderligt.

Men hvad er parfait-is egentlig? Parfait kendetegnes ved, at ismassen forbliver kold, mens den piskes, og det gør parfaiten til en ekstra luftig is. Men det mest ideelle ved parfaiten er, at du ikke behøver bruge en ismaskine, og isen er derfor også super nem og hurtig at lave.

Velbekomme.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 4. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 4. august 2022 kl. 12:52