And trængte ulovligt ind på politigård

Illegalt indvandret ænder havde valgt det forkerte sted at slå sig ned: Politistationen!

Københavns Vestegns Politi havde den sjove pen fremme, da de forleden skrev et opslag på deres Facebook-side om en lille andefamilie, der havde slået sig ned midt på politistationen i Albertslund.

Under overskriften “ULOVLIG INDTRÆNGEN PÅ POLITIGÅRDEN”, stod der videre:

“Atriumgården på Albertslund Politigård er hvert år et attraktivt sted for ænder at søge tilflugt. Og man kan egentlig ikke bebrejde dem, for hvad er mere trygt end en politistation? Alligevel har det skabt røre i politiets andedam.

Ænderne har nemlig hverken legitimeret sig eller fået opholdstilladelse. Og andemor vil ikke høre, når vagtchefen forsøger at fortælle hende, at politigården ikke er det rette sted at opfostre ællinger, fordi vores husskade tidligere har spist ællinger til morgenmad.

Så de skulle altså ud af vagten – for deres egen sikkerheds skyld. Så mandag tilkaldte vores vagtcentral Dyrenes Beskyttelse. Dyreredderne var ude flere gange for at fange de små forbrydere, og selv om de var rappe, lykkedes det til sidst.

Tirsdag ved middagstid blev både andemor og hendes seks ællinger anbragt i Ejby Mose, hvor de nu afsoner livstid under særdeles fine forhold”, fremgik det af politiets opslag.

Læs mere om dyr, politi og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 28. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 27. juli 2022 kl. 15:52

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og