Videoopskrift: Sticky ribs

Spareribs med ekstra lækker marinade

Sticky ribs – eller glaserede spareribs – er noget af en lækkerbisken.

Stegeflæsk fra en god gris, skåret i tykke skiver og stegt til perfektion på pande og i ovn med honning og masser af smagfulde krydderier. Sticky ribs tager nationalretten stegt flæsk til helt nye højder.

Det møreste kød, shinet op i en honning glace og fuld af smag, er perfekt til en sommeraften. Samtidig kan du smide al bordskik over bord, når der skal spareribs på bordet. Sticky ribs er nemlig, hvad de lover – virkelig klistrede af al den gode honning. Det betyder, at du inviterer til fingermad, og allerede dér garanterer du dine gæster en god og afslappet aften.

Med økonomisk tilgængelige og gode råvarer og denne fantastiske opskrift kan det ikke gå galt. Måske er du endda så heldig, at du kan få et ekstra klisteret kram, når gæsterne siger tak for i aften.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 20. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 22. juli 2022 kl. 14:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

og