Mary og Frederik: Ikke tid til ferie med Margrethe

Prins Christian har festet alene på Skagen med vennerne fra Herlufsholm i sidste uge. Men nu har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og de tre andre børn sluttet sig til deres søn på Skagen i denne uge, som populært bliver kaldt "Champagneghettoen".

Kronprinsparret måtte undvære deres ældste søn, prins Christian, da de indtil i søndags var på ferie på Graasten Slot. Christian var nemlig alene på ferie på Skagen med sine Herlufsholm-venner. Foto: Utrecht Robin/Abaca/Ritzau Scanpix.

Kronprinsparret er ved at have en tradition for at de holder ferie på Graasten Slot i juli måned med deres fire børn. Det gjorde de også i år, men denne gang var det uden deres ældste søn, prins Christian på 16 år. Han var nemlig alene på ferie i Skagen sammen med sin vennekreds af skolekammerater fra Herlufsholm Kostskole.

Det gik heftigt for sig, og rygterne svirrer stadig i Danmarks eksklusive ferieby på spidsen af Jylland om prinsens og vennernes rasende festlige feriedage uden far og mor.

Men nu er den del af ferien i hvert fald slut. For i mandags sluttede far og mor, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og prins Christians tre søskende, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine, sig nemlig sluttet sig til deres festglade snart 17 årige søn i Skagen, og i går tirsdag dukkede kronprinsesse Mary op og vinkede ved den nye Skagen Pride-parade i byen.

Dronningen alene i Gråsten

Dronning Margrethe begyndte også sin ferie på Graasten Slot i Sønderjylland i mandags, den 18.juli. Det blev dog som sædvanligt ikke til nogen ferie sammen med hendes søn, svigerdatter og børnebørn. For lige som de andre år, så rejste – eller kørte i det her tilfælde – kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og de tre yngste børn straks videre til Skagen samme dag.

I Skagen bor kronprinsfamilien som altid hos nogle af deres venner, der ejer flere af de dyre huse i Gl.Skagen bydelen – som i denne uge 29 også populært bliver kaldet “Champagneghettoen”.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 20. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 22. juli 2022 kl. 14:10

Se, hvad vi ellers skriver om: