Videoopskrift: Grillede satayspyd

Thailandske grillspyd med peanutbutter sauce.

Kokken Jonathan Berntsen griller lækre satayspyd med svinekød og peanutbutter sauce.

Du har måske hørt om kylling satay før, men nu giver vi dig en velsmagende version med svinekød. Kylling er ofte det sikre valg, når det kommer til grillen, men spørger du Jonathan, vil han foreslå, at du prøver at bruge svinefilet i stedet for.

Disse spyd fungerer perfekt til grillen men kan også tilberedes i ovn eller på pande. Lad kødet marinere i soya og brun farin i mindst 30 minutter, inden det sættes på spyd og grilles. Du får også opskriften på en nem peanutbutter sauce, som går godt sammen med det grillede svinekød, og netop kombinationen af disse to komponenter gør grillspydene til noget helt specielt.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 16. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. juni 2022 kl. 13:43