Dækker forsikringen din smadrede telefon?

Ved du, hvordan din telefon er forsikret, hvis den går i stykker ved et uheld? Få svaret her.

Mange har prøvet det. Man er ude og gå en tur, skal have mobiltelefonen op af lommen, og den glider ud af hænderne. Iblandt er man så uheldig, at glasset på mobilen splintres. Og så opstår det store spørgsmål: Dækker forsikringen for reparationen eller for en helt ny telefon?

“Din indboforsikring dækker reparationen af din telefon, når den ved et uheld er gået i stykker”, fortæller Alka Forsikring.

Hvis det ikke kan svare sig at reparere telefonen, vil man få en erstatning, som svarer til telefonens værdi i forhold til dens alder.

Det beløb, du får dækket til enten reparation eller erstatning af din telefon, afhænger af, hvilken selvrisiko du har valgt på din indboforsikring,” svarer Alka.

Hvordan dækker forsikringen?

Hvordan du er forsikret, afhænger af hvilke forsikringer du har.

Helt overordnet er det vigtigt, at du har de forsikringer, der passer til din livssituation. Uden at du tænker over det, kan du betale for meget for dine forsikringer og derfor være dækket for mere, end du har behov for. Det kan også være, at du betaler for lidt, og derved risikerer du at være underforsikret.

Alka anbefaler, at du en gang om året får lavet et forsikringstjek, så du har de rigtige forsikringer, hvis uheldet skulle være ude.

Alkas forsikringsrådgivere kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan du er bedst forsikret. Bestil et opkald fra Alka og få et uforpligtende forsikringstjek: Klik her, hvis du vil ringes op hurtigst muligt.

Kilde: Alka

Først publiceret: 6. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. maj 2022 kl. 10:31

Se, hvad vi ellers skriver om:

og